sistem de maturare uscata a carnii MATURMEAT.

kin srl

Email
Telefon
Website
Cere Oferta

Descriere

Maturmeat ® este un brevet nou conceput pentru a reproduce condițiile climatice ideale pentru maturare uscată în scopul obținerii cărnii fragede și gustoase. Este singura unitate brevetată specializată în gestionarea, controlul și verificarea următorilor parametri: temperatura, umiditate, ventilaţie și pH. Acestea sunt fundamentale pentru activarea pe cale naturală de enzime proteolitice care conferă fragezime si gust carnii.

 

Sistemul reprezinta o necesitate pentru carmangerii si bucatarii sefi care doresc să se specializeze în producția de carne de calitate superioară pentru coacere și prăjire. Nu este necesară experiența. Carnea poate fi pusă direct în dulap, fără a fi nevoie de ambalare în vid, economisind bani si contribuind la reducerea poluării mediului.

Cere Oferta

kin srl

Email
Telefon
Website
Cere Oferta

Descarcari

Brosuri
0
CAD
0
BIM
0
Fisa tehnica
1
Instructiuni
0

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari